Mark Devlaeminck (1968, Eindhoven)

Naast zijn baan als Business Line manager bij ALLDSP (Hamm Duitsland) is Mark Devlaeminck een free-lance luidspreker ontwerper en adviseur op het gebied van akoestiek en geluidsoverlast.

Mark heeft tijdens zijn studie gewerkt hij bij Speakerland in Oss, waar men over een anechoische ruimte beschikte, een unicum in die tijd, waar hij enthousiast gebruik van maakte. Via Speakerland begon een samenwerking met luidsprekerfabrikanten die tot op heden voortduurt.

Mark heeft populair wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan en een ontwerpen voor onder andere luidsprekerfabrikanten als Vifa, Scan Speak, Peerless, Seas, Harbeth, Tymphany, Beyma, 18Sound, BNS, Opera, Selenium.

Hij is werkzaam geweest bij o.a. Brüel & Kjær, Behringer en bij Bosch Security systems als product manager Public Address. Ook heeft Mark 8 jaar les gegeven in Audio Engineering aan de SAE en Fontys Hogeschool.

Alla Evdokimova ()

 

 

Ruud Kaltofen (1956, Apeldoorn)

Begon in 1980 als geluidstechnicus bij Protone in Utrecht.

Van 1980 tot 1990 voornamelijk live geluidstechniek gedaan, eerst in Nederland, later voornamelijk met Engelse en Amerikaanse artiesten door heel Europa.

Vanaf 1990 is hij bij Ampco in Utrecht steeds meer in ontwikkeling van elektronica beland.

Hij heeft in die functie o.a. luidsprekercontrollers ontwikkeld voor het verhuurbedrijf die zijn toegepast zowel in diverse verhuursystemen als bij de in eigen huis ontwikkelde Synco monitors. Autodidact in DSP techniek en momenteel werkzaam bij TeamProjects in Utrecht.

Bert Kraaijpoel (1951, Amsterdam)

Na zijn opleiding Muziekregistratie aan het Conservatorium heeft hij gewerkt als muziekregisseur en editor voor oa. Mirasound, the Masters en Chapel Studio. Daarnaast heeft Bert een uitgebreide ervaring als docent, oa. voor het Muzisch Centrum van de TU Delft, de Media Academie en Veronica Radioschool.
Op het ogenblik is hij docent Psychoakoestiek en Elektroakoestiek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en gastdocent aan de afdeling Sound design van de Filmacademie te Amsterdam .

In zijn vrije tijd is Bert vrijwilliger bij het Hofstads Jeugdorkest, maakt hij foto's en zingt hij in een koor.

Cees Mulder

Antal van Nie ()

 

 

Frans Ockeloen ()

 

Guido Tent (1967, Veldhoven)

Guido studeerde analoge elektronica aan de HTS in Eindhoven. Hij studeerde af op de lineariteit van direct verhitte triode buizen en werkte aan EMC eerst bij Helder Engineering en 5 jaar bij Philips Semiconductors, en ontwikkelde elektronica voor pick-up units bij Philips Optical Storage. In 2004 startte hij Tentlabs en richtte hij Grimm Audio mede op.
Guido kookt graag, houdt van wijn en port en fietst zoveel mogelijk.