Project 192: Achter de schermen in het theater

Jeroen ten Brinke, Geluidsontwerper


Datum bijeenkomst:
Maandag 21 april 2008
aanvang 20:00 uur (19:30 koffie)

Locatie:
Nieuwe Luxor theater
Posthumalaan 1
3072 AG Rotterdam
tel. 010 4960119
(zie routebeschrijving onderaan)

Aanmelden:
Aanmelden is mogelijk via het webformulier of via een mailtje naar de secretaris (zie bestuur).
Deelname aan deze bijeenkomst is kostenloos.

Spreker:
Jeroen ten Brinke

Samenvatting:
Theater- en musicalproducties hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot technische huzarenstukjes. Het maken van een geluidsplan voor een dergelijke productie vergt een uitgebreide voorbereiding en is werk voor specialisten.
Jeroen ten Brinke is zo’n specialist. Hij heeft een enorme staat van dienst in met name de musicalwereld, waarvoor hij een groot aantal geluidsontwerpen heeft gemaakt en geluidsprodukties op de rails heeft gezet.


Jeroen geeft op deze avond uitleg over de voorbereiding en realisatie van een geluidsontwerp voor een musical tegen de achtergrond van een volledig operationele productie in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam.


Door deze lokatiekeuze bestaat voor geïnteresseerden de unieke kans op een kijkje achter de schermen bij de geluidstechniek van een grote musicalproductie (in dit geval Les Miserables). Er is ruim gelegenheid om de techniek te bekijken en er vragen over te stellen.


NB:
Er is een kleine kans dat op deze avond toch een productie draait in het theater en ons bezoek aldaar dan niet mogelijk is. Mocht dit zo zijn dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

routebeschrijving
Er staat een uitgebreide routebeschrijving op de website van het theater
Zie ook Google Maps

(terug naar boven)