project 229: Eindejaarsbijeenkomst

Een bijeenkomstbij de firma Ampco-Flashlight. Uiteraard krijgen we een kijkje in het riante pand, daarnaast is het natuurlijk tijd voor de jaarlijkse algemene deelnemersvergadering en een korte voordracht met audio illusies. We sluiten af met een diner. Partners zijn op deze bijeenkomst traditiegetrouw van harte welkom.

datum en tijden:
vrijdag 14 juni 2013
17:00 - 18:00 Algemene deelnemersvergadering (16:30 koffie)
18:00 - 19:30 Presentatie 'Audio Illusions' en rondleiding.
19:30 Buffet

locatie
Ampco-Flashlight
Proostwetering 50
3543 AH Utrecht

aanmelden: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Aanmelden bij voorkeur via het webformulier.
Introducées en leden van de NAG, VCA en VPT zijn van harte welkom.

bereikbaarheid:
Het complex ligt op het bedrijventerrein 'de Wetering' ten westen van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Bereikbaar via afslag 6 (Ring Utrecht-Noord). Voor de ligging van het terrein: zie het kaartje onderaan deze pagina.
Ampco-Flashlight is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Stadsbus 39 heeft een halfuursdienst vanf station Utrecht Centraal naar de locatie. Halte Krommewetering Noord. Reistijd ongeveer 20 minuten. zie ook: www.9292ov.nl

programma:
de algemene deelnemersvergadering (17:00 uur)
Op algemene deelnemersvergadering doet het bestuur van de sectie verslag over het afgelopen seizoen en kunnen eventuele nieuwe bestuursleden worden gekozen.
Aan het einde van dit seizoen treedt een bestuurslid van de NL-sectie formeel af: Steven van Raalte. Mark Devlaeminck is door het bestuur bereid gevonden de opengevallen plaats te vervullen.

lezingen en rondleiding (18:00 uur):
Een korte voordracht met 'auditory illusions'. Zowel interessant voor vakgenoten als voor leken. Daarnaast krijgen we dankzij een rondleiding door het gebouw een indruk van de veelheid aan activiteiten van Ampco-Flashlight.

buffet (19:30 uur):
Ampco-flashlight nodigt alle deelnemers aan de bijeenkomst van harte uit bij buffet ter afsluiting van de eindejaarsbijeenkomst.
Bij uw aanmelding om deze dag bij te wonen kunt u apart aangeven of u en uw partner eveneens aan het buffet wensen deel te nemen.

contactpersoon
Ruud Kaltofen (zie bestuur)


Ampco-Flashlight staat op het kaartje aangegeven met een projector symbool.
View AES-NL in a larger map


agenda algemene deelnemersvergadering:
1. Opening en vaststelling agenda
2. Mededelingen van het bestuur
3. Jaarverslag secretaris
4. Jaarverslag penningmeester
5. Bestuurssamenstelling
6. Rondvraag
7. Sluiting


[top]