project 237: Acoustic Camera - Listening with your eyes

sprekers:
Bert-Jan de Waard (Mixtuur orgels)
Marcus Graeser (gfai tech GmbH)

datum en tijden:
Donderdag 23 april 2015
19:30 Inloop met koffie
20:00 Aanvang programma
22:00 Einde programma

locatie:
Mixtuur orgels
Drenthehaven 3
3433 PB Nieuwegein
The Netherlands

aanmelden:
Deelname aan de bijeenkomst is kostenloos. Deelname aan de bijeenkomst staat eveneens open voor leden van NAG, VCA en VPT.
Zonder aanmelding is deelname niet mogelijk.

programma:
Acoustic Camera - Listening with your eyes
Geluid zien, het heeft iets onmogelijks. Steeds meer fabrikanten komen met een systeem dat met een aantal microfoons en met behulp van beamforming techniek een foto of video dynamisch combineert met de geluiddruk en/of de geluidintensiteit.

gfai tech GmbH ontwikkelt al sinds de jaren 90 meetsystemen met deze techniek en was de eerste die met een commercieel systeem op de markt kwam. Hun 'acoustic camera' is een begrip geworden. Op deze avond wordt de beamforming-techniek besproken en komt een aantal analyse mogelijkheden aan bod. Tot slot wordt er een demonstratie met de acoustic camera gedaan.

Brahm Steen en Stefan Grob van BSTEEN BVBA zijn verhuurder en distributeur van de 'acoustic camera' voor de Benelux. Zij hebben voor deze avond Marcus Graeser van gfai tech GmbH uitgenodigd. Marcus is productspecialist en senior international business developer. De lezing zal in het Engels worden gegeven.

We zijn deze avond te gast bij Mixtuur Orgels. Mixtuur Orgels realiseert, adviseert en ontwerpt oplossingen om levensechte pijporgelklanken beschikbaar te maken voor kerk en huis middels de modernste technieken. In de pauze kunt u vanzelfsprekend kennismaken met de orgels en de vooruitstrevende techniek die in deze orgels wordt toegepast.


View AES-NL in a larger map

contactpersoon
Michiel van Eeden (zie bestuur)