Vind AES-leden wereldwijd

klik hier

Maak een 'member profile' aan!

In vroeger jaren publiceerde de NL-sectie van de AES eens in de zoveel jaar een overzicht van de Nederlandse leden, mits die hiervoor toestemming hadden gegeven uiteraard. De Audio Engineering Society biedt nu op haar website een mogelijkheid om wereldwijd in contact te komen met de leden. Hiertoe hebben deze hun 'member profile' gepubliceerd. Een uitgelezen kans om in binnen - en buitenland andere leden te vinden en door hen gevonden te worden. Voor een optimaal zoekresultaat dient u zich aan te melden (login) op de site.

Om ook voor andere leden te vinden te zijn dient u zelf een 'member profile' te publiceren. Dit kunt u aanmaken na aanmelding rechts boven op de home page van de aes.org website.

De login procedure brengt u op uw eigen member portal. Hier kunt u kiezen om uw member profile aan te maken (Update My Member Profile). Een eerste klik brengt u op het Member Profile, een tweede klik brengt u naar de update pagina.

Belangrijk om te weten:
De door u verstrekte informatie kunt u desgewenst uitsluitend ter beschikking stellen aan de leden. Zie onderstaand voorbeeld.

Er is een uitgebreide mogelijkheid voorzien om de privacy settings aan te passen. E-mail adressen worden zonder meer niet gepubliceerd om spam te voorkomen.

Tot slot:
Vergeet niet om onderaan de update pagina in te stellen dat de (AES!) Search Engine uw profile mag weergeven. Kies daarvoor in elk geval: "Public: You are listed in our search engine".
Het is handig om onder dit kopje ook de woonplaats te vermelden. Als u de woonplaats alleen in het adresveld invult is deze vervolgens niet in het profiel zichtbaar. Dat lukt wel bij vermelding van de woonplaats in de search engine settings. Zo kunnen we elkaar nog beter vinden.