Tutorial : Transducers

Tom Magchielse


Op zaterdag 7 maart 2009 organiseert de Nederlandse sectie van de AES een tutorial bijeenkomst met als onderwerp "Transducers". Het tutorial behandelt de eigenschappen van luidsprekers en microfoons.

Dit tutorial wordt gegeven door Tom Magchielse en is bedoeld om onze leden in de gelegenheid te stellen om basiskennis over dit onderwerp op te doen.

Inhoud:

De tutorial over transducenten behandelt de volgende onderwerpen:
 
LUIDSPREKERS
 
MICROFOONS

Locatie:

IAB (Institituut voor Audio- en Belichtingstechniek)
Schaverijstraat 8
3534 AS UTRECHT

Per auto:
Op de A2 neem afslag 7, "Oog in Al". Neem de (verlengde) Vleutenseweg en brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Sla Linksaf de Cartesiusweg in onder de spoorbaan door. Vervolgens de derde zijstraat links, De Nijverheidsweg, in. Dan 1ste rechts (Gietijzerstraat), 1e links (Tractieweg) en 2de rechts. U bent nu in de Schaverijstraat.
Zie ook Google Maps

Per openbaar vervoer:
Uitstappen op station Zuilen te Utrecht, van daar nog 8 minuten lopen naar het IAB.
Tip: Verlaat het station in ZW-richting en ga direct rechtsaf de Vlampijpstraat in. Volg deze langs het spoor.

Zie ook Google Maps

Tijd: 10:00 - 14:00 uur (koffie vanaf 09:30 uur)

U kunt  zich aanmelden door middel van het formulier op de site of via een email aan de secretaris (zie bestuur) met vermelding van uw naam en lidnummer.

De deelnamekosten bedragen bij tijdige aanmelding € 20,-  per persoon (studenten € 10,-) voor leden en € 40,- (studenten € 20,-) voor introducés. Gelieve de deelnamekosten direct bij aanmelding te voldoen op girorekening  nummer 2349185 t.n.v. Stichting AES. Leden van VCA en VPT kunnen deelnemen voor het ledentarief van de AES

Bij aanmeldingen en betaling na 27 februari aanstaande betaalt u € 2,50 meer!